Szállítás, fuvarozás

Kétkezes, belföldi gépjárművezetői munkalehetőség Jánossomorján

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Jánossomorja
2018. 08. 15. 14:54
Jelentkezem

Belföldi gépjárművezetői állásra, 24 tonnás, ponyvás-nyerges járműre várunk jelentkezőt jánossomorjai (Győr-Moson-Sopron megye) telephelyű cégünk 150 km-es vonzáskörzetéből. Az új munkatárs jelentkezését kizárólag hosszú távú együttműködés reményében várjuk.

Cégünk Győr-Moson-Sopron megyében több, mint 30 járműből álló flottával, saját telephellyel, kamionszervizzel, raktárral és mindenben segítőkész irodai személyzettel áll megbízói és dolgozói segítségére.

Amiket ajánlunk:

  • Hetezés
  • Munkarend Hétfőtől-Péntekig
  • Fix körfuvarok
  • Napidíjas, biztos és pontos fizetés

A járműnek saját sofőrje van, (nincs sofőrcsere, ugyanazzal az autóval történik a munkavégzés) kizárólag kétkezes utakkal. (egy sofőr vezet egy járművet)

Előny: A CE kategóriás tapasztalat, de kisebb kategóriáról nagyobbra váltó, vagy környékbeli pályakezdő kollégák jelentkezését is várjuk.

Készséggel várunk elsősorban környékbeli, de akár 150 km-es vonzáskörzetünkből is minden érdeklődőt telefonon vagy e-mailben:

Winkler László
Tel.: +36 30 9160 846
E-mail: winkler.laszlo@winklertransport.hu

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.